Leo Grozavu: „Mi-aş dori ca pe viitor să iasă în evidenţă şi individualităţile”

0
632

leogrozavu fcbt-dinamo

FC Botoşani nu are oferte pentru vânzarea jucătorilor chiar dacă Gabriel Vaşvari şi Istvan Fulop au reuşit un sezon destul de bun la debutul în Liga I. Tehnicianul Leo Grozavu spune că nu sunt oferte deoarece FC Botoşani s-a bazat mai mult pe forţa grupului şi mai puţin pe individualităţi.

Dacă în acest sezon FC Botoşani a reuşit să se claseze pe locul opt şi fără jucători care să facă diferenţa, în sezonul următor va fi mult mai dificil. Antrenorul principal al roş-alb-albaştrilor speră să transfere în această vară unul-doi jucători care să facă diferenţa în următoarea ediţie de campionat.

„Toată lumea a spus: de ce la o echipă clasată pe locul opt, nu sunt oferte pentru jucători? Niciunul nu s-a remarcat ca individualitate. Jucătorii au format un grup puternic. Echipa a fost formată din jucători care au fost buni doar în grup. Chiar dacă la anumite jocuri, unul sau altul a mai ieşit în evidenţă, până la urmă tot echipa a fost cea care a contat. Eu mi-aş dori ca pe viitor să iasă în evidenţă şi individualităţile. Fotbalul nu se poate face doar din muncitori. Trebuie să ai şi jucători care pot face diferenţa într-un anumit moment. Asta s-a văzut în jocurile cu echipele puternice. Diferenţa a fost făcută de individualitate”, a spus Leo Grozavu.