3 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Leo Grozavu: „Locul şapte este o performanţă pentru Botoşani”

leo grozavu fcbt-u cluj

Antrenorul principal al FC Botoşani consideră că în acest sezon, o clasare pe locul şapte, reprezintă o performanţă mare. Tehnicianul susţine că foarte mulţi jucători din lot nu au experienţa necesară în Liga I şi în plus, FC Botoşani nu dispune de fotbalişti, nici numeric şi nici valoric, astfel încât să viseze la un loc de Europa League.

 

Leo Grozavu consideră că abia după trei sezoane în primul eşalon, un jucător are experienţa necesară şi avea evoluţii constante.

„Locul şapte este o performanţă pentru Botoşani. Mulţi dintre jucători sunt abia la al doilea campionat în liga I. Nu am transferat jucători pe bani mulţi, nu am transferat jucători cu salarii exorbitante. Atât se poate. Sunt alte echipe în spatele nostru cu jucători mult mai titraţi. Trebuie să ne trezim rapid ca să nu intrăm şi noi în emoţii. Campionatul este dificil, ne aşteaptă două partide cu adversari cu mult mai multă experienţă ca a noastră. Eu sper să ne revenim cât mai rapid şi să facem prima victorie. Probabil că echipa se va exprima altfel după prima victorie. Asta s-a întâmplat şi anul trecut, şi în tur. Ne trebuie măcar trei campionate în prima ligă, cu aceşti jucător, ca să putem spune că avem şi noi o anumită rutină, linişte, siguranţă. Încă nu ştim să gestionăm momentele de criză”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA