0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Leo Grozavu: „La momentul acesta sunt mulţumit de lotul de jucători dar asta nu înseamnă că nu ne dorim întăriri pe anumite posturi”

leo grozavu

Antrenorul principal al FC Botoşani a tras primele concluzii după cantonamentul de la Băile Felix. El se declară mulţumit de modul cum s-au pregătit elevii săi. Acum, Leo Grozavu aşteaptă cantonamentul din Turcia unde vor fi şase meciuri amicale.

Tehnicianul se declară mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie dar spune că şi-ar dori să întărească anumite posturi până la startul returului.

„Eu cred că a fost un cantonament reuşit. Toţi băieţii s-au înhămat la treabă, nu am avut nicio problemă, nici măcar medicală, cu excepţia lui Fulop care a ieşit cu o entorsă în urma meciului amical. Sperăm ca roadele să se vadă în timpul campionatului. Degeaba spunem noi că ne-am pregătit extraordinar dacă în timpul campionatului nu avem randamentul scontat. La momentul acesta sunt mulţumit de lotul de jucători dar asta nu înseamnă că nu ne dorim întăriri pe anumite posturi. Depindem foarte mult de partea financiară. Mi-aş fi dorit ca unii jucători să fie de la începutul pregătirii. Pot să spun că la momentul ăsta sunt mulţumit de lot. La momentul ăsta, grupul care este la Botoşani poate să facă mai mult decât a făcut până acum”, a spus Leo Grozavu.

FC Botoşani va pleca duminică în al doilea stagiu de pregătire din această iarnă. Este vorba de un cantonament de 11 zile în Turcia unde deja sunt programate şase meciuri amicale cu echipe de prima ligă din mai multe tări din Europa de Est.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA