22.5 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

Leo Grozavu îşi asumă eşecul de la Voluntari dar trage şi un semnal de alarmă asupra arbitrajului: “Sunt influenţe pe care le cunoaştem cu toţii”

leo grozavu proteste1

Pentru FC Botoşani urmează două meciuri foarte importante cu Poli Iaşi în Cupa Ligii şi Steaua în campionat dar Leo Grozavu încă nu a uitat de înfrângerea de la Voluntari. Tehnicianul botoşănean îşi asumă întreaga răspundere şi spune că elevii săi au fost prea euforici după victoria cu CFR Cluj.

“Vreau să-mi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat la Voluntari pentru că nu am avut cea mai reuşită prestaţie. Eu îmi asum partea mea de vină pentru faptul că euforia nu a putut fi stăpânită în săptămâna după meciul cu CFR. Din acest motiv am pierdut jocul de la Voluntari. Am făcut multe cadouri şi era imposibil să reuşim mai mult. Chiar dacă nu am făcut o partidă proastă, greşelile mari, lipsa de concentrare, au făcut ca rezultatul final să fie stabilit mai devreme de finalul jocului”, a declarat Leo Grozavu.

În acelaşi timp, antrenorul principal al FC Botoşani a tras un semnal de alarmă cu privire la unele delegări care se fac în Liga I şi a spus că în acest debut de campionat FC Voluntari a fost cea mai avantajată echipă.

“Am avut şi unii oameni care ne-au ajutat, mă refer la brigadă. Au fost cel puţin două goluri marcate în condiţii suspecte, ca să nu mai vorbesc de prestaţia în general. Nu este normal ca la un meci al unei echipe din Capitală să delegi un arbitru din acelaşi oraş. Comisia Centrală de Arbitri ar trebui să aibă mai multă grijă la delegări. Sunt doar şapte meciuri pe etapă şi sunt suficient de multe brigăzi în aşa fel încât să nu existe niciun fel de suspiciune. Se fac greşeli, nu vreau să acuz pe cineva, să lezez pe cineva chiar dacă Voluntariul a avut trei meciuri la rând în care au fost favorizaţi de brigada de arbitri. Ne putem gândi la orice. Nu neapărat că există interes dar sunt influenţe pe care le cunoaştem cu toţii. Şi nu poţi la un moment dat să nu ţii cont de ele. Mai multă atenţie la delegarea acestor brigăzi”, a mai precizat Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA