29.5 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Leo Grozavu: „Încă sunt supărat pe Acsinte. Nu aveam nevoie să rămânem cu partea stângă descoperită”

fcbotosani-fc brasov (9)

Antrenorul principal al FC Botoşani este în continuare supărat pe căpitanul Florin Acsinte pentru greşeala comisă în partida de la Giurgiu când a fost eliminat. În afara înfrângerii din meciul cu Astra, Leo Grozavu este deranjat de faptul că a rămas fără soluţii pe partea stângă pentru următoarele două jocuri.

Postul de fundaş stânga este singurul pe care FC Botoşani nu soluţii. Deşi au căutat soluţii pentru a avea o rezervă pentru acest post, oficialii botoşăneni nu au mai reuşit niciun transfer în iarnă.

„Nu mă bucur că Acsinte a luat luat două etape de suspendare. M-aş fi bucurat dacă Acsinte era în teren. Nu pot să mă bucur că a fost eliminat şi suspendat. Eu personal sunt supărat pe Acsinte. Nu aveam nevoie la momentrul ăsta să rămânem cu partea stângă descoperită. Indiferent ce soluţie vom alege, nu este ca şi când ar fi jucat el. Este un jucător care în ultimele campionate a jucat constant. Acum ne dereglează sistemul defensiv. El însemna mult şi pentru echipă, pentru sufletul pe care îl punea. Nu ştiu ce a fost în capul lui. Nici nu am vorbit cu el pentru că încă sunt supărat. Sper să fie învăţătură de minte şi să nu se mai repete asemenea gesturi. Primul care va suferi, va fi el”, a spus Leo Grozavu.

După eliminarea lui Florin Acsinte, antrenorul botoşănean a luat decizia de a aduce un fundaş stânga fancez care ultima dată a evoluat la TSKA Sofia. Acest jucător a fost în atenţia lui Leo Grozavu în iarnă dar nu a fost transferat deoarece antrenorul botoşănean a mizat pe constanţa lui Florin Acsinte. Fundaşul francez se află deja la pregătire dar nu va putea juca în partida cu Oţelul deoarece nu i-a sosit cartea verde.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA