-0.1 C
Botoșani
duminică, 4 decembrie 2022

Leo Grozavu: „Încă nu avem experienţa necesară să ne batem la cupe europene. Nu vreau să punem o presiune suplimentară pe aceşti băieţi”

leo grozavu fcbt-u cluj

Oficialii FC Botoşani nu se mai gândesc la cupele europene şi susţi că principalul obiectiv pentru acest retur d campionat este consolidarea locului şapte în clasament. Tehnicianul Leo Grozavu consideră că ASA Tg. Mureş şi CSU Craiova sunt mai îndeptăţite să-şi propună participarea în Europa League.

Leo Grozavu susţine că jucătorii echipei FC Botoşani încă nu au experienţa necesară pentru a ajunge într-o astfel de competiţie cum este Europa League.

„În primul rând îmi doresc să securizăm poziţia din prima jumătate a clasamentului. La începutul campionatului, când s-a pus problema să retrogradeze şase echipe, toată lumea avea teama de a rămâne în prima ligă. Acum suntem într-o poziţie oarecum liniştită. Mi-aş dori să securiză această poziţie iar ce vine de acum este un bonus. Ne dorim cu toţii mai mult dar nu vreau să punem o presiune suplimentară pe aceşti băieţi. Încă nu avem experienţa necesară să ne batem la cupe europene. Sunt echipe în faţa noastră gen Tg. Mureş sau Craiova care au alte bugete, au în componenţă jucători cu mult mai multă experienţă. Cei de la Craiova au spus că au primit permisiunea. În aceste condiţii este foarte greu”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA