2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Leo Grozavu: „În multe momente am arătat că ne e frică să câştigăm”

News Leo Grozavu a revenit cu o victorie peMunicipal dar nu este foarte mulţumit de jocul elevilor săi. El spune că victoria din meciul cu FC Braşova va conta foarte mult pentru moralul jucătorilor care şi în această partidă au evoluat cu frică.

„Este o victorie foarte mare ţinând cont că veneam după 11 jocuri în care nu am câştigat. S-a văzut şi tracul sau frica de a câştiga. Am început bine jocul dar din păcate am continuat destul de prost. E bine că am terminat cu o victorie pentru că aveam nevoie ca de aer de cele trei puncte. În multe momente am arătat că ne e frică să câştigăm. Vreau să îi felicit pe toţi cei care au fost în teren, pe bancă, oamenii din jurul clubului. Unii au doar trei săptăpmâni de când sunt cu echipa. Adaptarea este dificilă. Mai este mult de muncă. Mai sunt 13 meciuri la fel de importante şi nu avem voie niciun moment să ne relaxăm. Sperăm ca la final să fim bucuroşi şi să jucăm şi anul viitor în liga I”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

67 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA