22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Leo Grozavu: “Îmi doresc să continui la FC Botoşani dar nu în orice condiţii. Nu îmi doresc să încep o nouă campanie şi să plec după un meci sau două”

leo grozavu

Antrenorul principal al FC Botoşani a clarificat lucrurile în ceea ce priveşte eventuala plecare a sa după jocul cu Viitorul, programat vineri de la ora 18.30. Tehnicianul botoşănean spune că îşi doreşte să semneze un nou contract dar nu în orice condiţii.

Leo Grozavu spune că urmează un sezon foarte dificil şi nu vrea să rişte. În cazul în care nu va avea lotul de jucători pe care îl doreşte pentru a face faţă în campionat, Europa League, Cupa României şi Cupa Ligii, va renunţa la conducerea tehnică a FC Botoşani.

“Sunt la final de contract şi e posibil orice. Eu îmi doresc să continui dar nu în orice fel de condiţii. A fost un an şi jumătate de muncă, s-a acumulat oboseală, stres mult. Nu este uşor. Când mi-am ales această meserie, ştiam că trebuie să renunţ la anumite lucruri, inclusiv la familie. Suferă şi ei. Sunt stări şi stări. Asta nu înseamnă că voi termina contractul şi voi pleca. Vom vedea, în funcţie de ce obiective se doresc în continuare, de ce lot de jucători voi avea la dispoziţie. Sunt lucruri foarte importante. Eu nu vreau să încep o nouă campanie şi să plec după un meci sa două. Fiecare îşi doreşte să continue mai ales când a făcut o performanţă. O să ne aştepte un campionat foarte dificil, cu foarte multe jocuri, o vară foarte scurtă. Trebuie să ne organizăm la timp, vor fi jocuri din trei în trei zile, multă oboseală. Nu va fi uşor. Dacă nu ştim să ne organizăm şi să gestionăm bine această situaţie, s-ar putea ca la anul să ne trezim că după o mare bucurie vine o mare dezamăgire. Eu mai bine trag semnalul de alarmă la timp”, a spus Leo Grozavu la conferinţa de presă organizată la sediul clubului FC Botoşani.

Deşi a declarat că îşi doreşte să continue la FC Botoşani, la finalul conferinţei, tehnicianul a ţinut să transmită un mesaj: “Nu vreau să se considere că e rămas bun. După un an şi jumătate, vreau să mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine. În primul rând jucătorilor. Nu a fost o muncă uşoară, ştiu că sunt un tip ambiţios, un tip riguros, un tip care îşi doreşte foarte mult şi nu este uşor să lucreze cu mine. Le mulţumesc clor care au reuşit să mă şi înţeleagă, să mă tolereze când a fost cazul. Vreau să mulţumesc staff-ului meu, m-au ajutat zi de zi. Nu în ultimul rând conducerii clubului. Au încercat să fie alături de noi. Spectatorilor, suporterilor care au fost alături de noi şi presei”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA