26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Leo Grozavu: „Este o victorie foarte mare în economia campionatului”

leo grozavu fcbt-u cluj

FC Botoşani a reuşit a doua victorie consecutivă în acest retur, a acumulat 37 de puncte şi s-a îndepărtat de echipele aflate în zona retrogradării. La finalul partidei, Leo Grozavu s-a arătat foarte mulţumit de faptul că echipa sa nu a primit gol şi că a reuşit să obţină toate cele trei puncte.

„Este o victorie foarte mare în economia campionatului. Felicit jucătorii, toţi cei care fac parte din staff şi toată suflarea botoşăneană. În primul rând mă bucură faptul că nu a primit gol. Este a treia partidă consecutivă în care nu am primit gol. Atunci când şi marcăm, automat vin şi punctele. Sunt multe plusuri, sunt şi minusuri”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

„A fost dicizia mea după ce etapa trecută a marcat acasă. Ştiam că Braşovul are jucători masivi în zona centrală şi că vor câştiga duelurile aeriene. I-am spus lui Attila că atunci când va intra, va trebui să intre cu prospeţime şi va trebui să facă diferenţa prin acţiuni pe jos. Până la urmă a marcat gol cu capul şi este meritul lui”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA