27.3 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Leo Grozavu: „Echipa avea nevoie de o descătuşare. Sper să ne dea mai multă linişte”

leo grozavu

FC Botoşani a reuşit prima victorie din 2015 iar antrenorul Leo Grozavu consideră că punctele din meciul cu Chiajna vor asigura liniştea necesară echipei. Tehnicianul botoşănean se aşteaptă ca jocul echipei sale să crească la următoarele partide iar FC Botoşani să scape cât mai repede de emoţiile retrogradării.

„O victorie normală dar venită într-un moment foarte potrivit. A trecut o lungă perioadă de la ultimul succes pe teren propriu. În plus, în cele şapte partide din retur nu am reuşit să ne apropiem victoria. Era nevoie. Astea sunt jocurile care ne arată unde suntem. Cu toţii vrem să ne duelăm cu adversari mult mai puternici dar mai trebuie să treacă puţin timp, mai avem nevoie de multă experienţă. Este bine că cei de teapa noastră sunt învinşi. Mă bucur pentru această victorie care aparent ne dă puţină linişte. Trebuie să pregătim în continuare meciurile cu mai multă încrede. Jocul de astăzi a avut câteva momente psihologice şi e bine că toate au fost tranşate în favoare noastră. A fost o partidă reuşită. Nu extraordinară dar o partidă reuşită”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

„La pauză am încercat doar să-i liniştesc. Şi în prima repriză au fost multe situaţii în care am ratat cu seninătate. Nu am avut liniştea necesară. Cele şapte meciuri fără victorie, faptul că nu prea au reuşit să marcheze, au apăsat pe umerii jucătorilor. Încrederea vine odată cu victoriile. Sper ca această victorie să ne dea mai multă linişte pentu meciurile următoare. Să fim mai liniştiţi în teren pentru că în rest nu sunt probleme”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA