28.4 C
Botoșani
vineri, 12 iulie 2024

Leo Grozavu: „E clar că avem probleme. Se poate întâmpla orice, antrenorul este supus schimbări”

leogrozavu fcbt-brasov

În urmă cu două săptămâni, antenorul echipei FC Botoşani se arăta foarte mulţumit de lotul de jucători pe care îl are la dispoziţie şi era convins formaţia pe care o pregăteşte nu va avea probleme în privinţa salvării de la retrogradare.

După eşecul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş şi infrângerea de la Ploieşti, Leo Grozavu a constatat că lucrurile nu stau chiar atât de bine pe cât credea el.

Potrivit Prosport, antrenorul botoşănean se gândeşte inclusiv la faptul că ar putea fi demis din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare.

„În ceea ce ne priveşte, poate, după perioada de pregătire, am fost prea euforici, iar la meciurile oficiale am uitat să muncim. Dar, asta e, echipa trebuie să reacţioneze, cu sau fără antrenor. Iau în calcul orice variantă. Se poate întâmpla orice, antrenorul este supus schimbării. Problema este felul în care ne-am prezentat. La cum am arătat în primele două meciuri, e clar că avem probleme. Din acest moment, toate jocurile noastre vor fi infernale. Vom încerca să reglăm lucrurile din mers, dar ne va fi foarte greu”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA