1.8 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Leo Grozavu: „Dacă vom trece de Legia, va fi o mare performanţă”. VEZI ce spune despre adversarul din turul III al Europa League

leo grozavu

FC Botoşani va avea un adversar mai mult decât accesibil în turul trei al Europa League, dacă va reuşi să elimine pe Legia Varşovia. FC Botoşani ar urma să întâlnească pe FK Mladost Podgorica (Muntenegru) sau  FK Kukësi (Albania).

Leo Grozavu consideră că ambele echipe sunt accesibile şi că în cazul în care FC Botoşani va trece de Legia Varşovia, se poate gândi la play-offul Europa League.

„Până acum nu am avut noroc la tragerea la sorţi. În primul tur puteam pica cu o echipă mai facilă. Am picat cu o echipă din Georgia care nu este Malta sau Gibraltar. În turul doi ne-a ieşit în cale o formaţie foarte puternică. Dacă vom reuşi să-i depăşim pe cei din Polonia, se pare că următorul adversar ar fi mai abordabil. Dacă vom trece de Legia, va fi o mare performanţă. Apoi, automat încrederea noastră ar fi fantastică şi sunt convins că putem aborda altfel turul trei care ne-ar putea duce în play-off. Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, începem de la 0-1. În fotbal s-au văzut multe şi eu cred în şansa noastră”, a spus Leo Grozavu la Sport.ro.

Până la turul trei al Europa League, FC Botoşani mai are de jucat returul cu Legia Varşovia. Ieri seară, formaţia poloneză s-a impus cu scorul de 1-0, pe teren propriu, dar FC Botoşani a demonstrat că se poate lupta de la egal la egal cu o echipă care an de an participă în cupele europene.

„Pe mine personal nu mă mulţumeşte rezultatul. După aspectul jocului nu putem spune că e nemeritat. Puteam pierde şi la o diferenţă mai mare. Pe final, Legia a avut ocazii multe. Am pierdut puţin orientarea. Nu sunt scuze dar atâta timp cât jucătorii au venit târziu la pregătire, nu am putut să facem o uniformizare. Am suferit pe final ca şi ritm”, a mai spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA