16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

FC Botoşani – CSMS Iaşi 1-0. Leo Grozavu: „Am intrat astăzi cu o serie de jucători care nu ştiu dacă sunt la 75%. Nu cred că am 18 jucători pentru meciul de la Ploieşti”

leo grozavu

„Mă bucur că am obţinut această primă victorie în campionat mai ales în condiţiile în care ne află. Ştiam că sunt foarte multe probleme de lot. Încercăm să le îmbunătăţim pe parcurs. Mai avem şi o serie de prieteni care găsesc în mijlocul nostru tot felul de scandaluri. Ba că m-am bătut cu portarul, ba că mă bat cu preşedintele sau cu nu ştiu care jucător. Se caută o stare de tensiune care să alimenteze anumite lucruri. Ceea ce a apărut astă în Gazetă, este o dovadă crasă că profesionalismul lasă mult de dorit. informaţii neverificate care sunt expuse doar pentru a face vânzare. Este inadmisibil ca un om care nu cunoaşte persoana respectivă, să scrie despre ea şi să-i aducă prejudicii de imagine. Atât despre mine cât şi despre domnul Şfaiţer. Am o relaţie de atâţia ani de zile cu dumnealui care e bazată pe prietenie, pe respect. Nu mi-aş permite să-mi bat joc de imaginea mea în primul rând. Am pretenţia că sunt un om educat chiar dacă am anumite ieşiri în timpul jocului. Sunt doar datorită tensiunii şi a dorinţei extreme de a câştiga. Mă gândesc să-l dau în judecată pe acel ziarist pentru că nu este normal ca un om care nici măcar nu mă cunoaşte, să scrie despre mine într-o asemenea manieră”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

„Am intrat astăzi cu o serie de jucători care nu ştiu dacă sunt la 75%. Este destul de dificil. Am câştigat un meci împotriva Iaşiului, cu trei sferturi de echipă. Ngadeu are vechea lui problemă, pubalgia. L-am lăsat să facă un tratament în Germania, l-am băgat la joc, o să-l trimitem din nou la Bucureşti. E clar că nu poate juca în următorul meci. Va trebui să ne recuperăm într-un interval scurt atât mental cât şi fizic. Avem foarte mulţi jucători accidentaţi. Este destul de dificil să facem un 11 competitiv. E greu să mai aduci acum jucători. Nu am făcut o evaluare dar nu cred că am 18 jucători pentru meciul de la Ploieşti”.


.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA