33.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Leo Grozavu are absenţe importante pentru meciul cu Univesitatea Cluj. „Ne aşteaptă o partidă infernală”

fc-bt-gaz4 quenten

FC Botoşani va juca marţi după amiază, în deplasare, contra formaţiei Universitatea Cluj, o echpă aflată în zona retrogradării şi care de curând şi-a schimbat antrenorul. Misiunea botoşănenilor va fi şi mai dificilă deoarece Leo Grozavu nu va avea trei jucători foarte importanţi.

 

Florin Acsinte, Attila Hadnagy şi Martinus Quenten nu vor putea juca la Cluj deoarece sunt suspendaţi. Acsinte mai are de ispăşit o etapă de suspendare după cartonaşul roşu încasat la Giurgiu iar Hadnagy şi Quenten au cumul de cartonaşe galbene.

Antrenorul botoşănean susţine că va găsi soluţii pentru înlocuirea celor trei dar aşteaptă mult mai multă determinare din partea tuturor jucătorilor care vor intra pe teren.

„Eu mi-aş dori să ne întoarcem cu trei puncte de la Cluj. Promisiuni fac atunci când mă bazez doar pe mine. De data asta nu mă pot baza doar pe mine. Dacă ambiţia pe care o am, s-ar transfera jucătorilor, cred că putem veni cu trei puncte de la Cluj. Va fi o partidă dificilă. Clujul joacă o carte foarte importantă. Dacă noi reuşim să plecăm neînvinşi, pentru ei sarcina devine mult mai dificilă. Ne aşteaptă o partidă infernală”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA