0.7 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Leo Grozavu a revenit la FC Botoşani: “Obiectivul meu imediat este locul unu în play-out”

leo grozavu

Leo Grozavu şi-a început astăzi al treilea mandat la FC Botoşani şi şi-a fixat un obiectiv îndrăzneţ ţinând cont de rezultatele echipei din 2016. El îşi doreşte clasarea pe primul loc în play-out-ul Ligii I ceea c ear însemna un parcurs fără greşeală până la finalul sezonului.

Grozavu nu se aştepta să revină după doar şase luni la FC Botoşani dar spune că nu este niciun risc ci doar o nouă provocare.

„Să fiu sincer, nu m-am gândit la o astfel de revenire la FC Botoşani pentru că nu a trecut foarte mult timp de când am plecat. Ce pot să spun? E bine să fii regretat! Am discutat anumite lucruri cu acţionarii, nu puteam veni aşa, neinvitat. Am fost invitat şi am venit.  Nu am semnat încă contractul. Dacă nu fac nimic nu putem vorbi de un termen lung”, a spus Leo Grozavu, adăugând:
„Nu risc revenind aici. E o altă provocare. A mai trecut jumătate de an, încă o experienţă acumulată. E un risc şi să mergi pe stradă. Antrenorul e ţinut doar de rezultate. Ştiu că mă aşteaptă o treabă importantă, nu neapărat dificilă pentru că de fiecare dată când am venit încrezător a ieşit treaba. Nu este un moment foarte greu. E un moment mai dificil dar se poate trece peste el. Eu am venit să facem o treabă bună, iar obiectivul meu imediat este locul unu în play-out”.

Leo Grozavu va redebuta pe banca echipe FC Botoşani în partida cu CSMS Iaşi, programată luni 11 aprilie, de la ora 18.00, pe stadionul Municipal.

leo grozavu1

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA