14.3 C
Botoșani
marți, 21 martie 2023

Leo Grozavu a făcut rocada cu Pustai. Va semna cu Gaz Metan Mediaş

leo grozavu fcbt-u cluj

Leo Grozavu nu a stat prea mult departe de fotbal după despărţirea de FC Botoşani. Tehnicianul va semna cu Gaz Metan Mediaş, echipă pe care a pregătit-o o perioadă lungă de timp Cristi Pustai, actualul antrenor al FC Botoşani.

Gaz Metan Mediaş a retrogradat anul acesta din Liga I, în ultima etapă a sezonului, după un meci cu FC Braşov. Deşi era cotată drept favorită la promovare, gruparea medieşeană a dezamăgit, după opt etape fiind pe locul 7 cu 12 puncte, la şase puncte de liderul FC Baia Mare. În plus, ardelenii au rămas şi fără antrenor după demisia lui Ion Balaur. Şefii formaţiei Gaz Metan Mediaş au demarat repede discuţiile cu un nou tehnician. Pe lista lor au fost Tibor Selymes, Flavis Stoican, Ion Gane şi Leo Grozavu. Până la urmă, fostul antrenor al FC Botoşani a fost ales pentru funcţia de antrenor principal.

La finalul meciului de ieri, pierdut de Gaz Metan Mediaş cu scorul de 2-0 la Braşov, antrenorul interimar Florin Şomfălean a anunţat că Leo Grozavu va fi noul antrenor principal.

„Felicit echipa Braşovului pentru această victorie. În acest meci, FC Braşov a fost echipa pragmatică pentru că au deschis scorul la prima ocazie. În repriza secundă noi am căzut şi fizic, au fost multe inexactităţi în joc, iar Braşovul a reuşit să mai înscrie. Eu fost doar interimar la acest meci, din ce am înţeles, de luni, de pregătirea echipei se va ocupa Leo Grozavu”, a spus Florin Şomfălean pentru Liga2.ro.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA