20.1 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

Leo Grozavu a avut o reacţie dură la adresa celor care i-au cerut demisia: „Educaţia lasă de dorit. La pauză, se striga de parcă era 3-0 pentru Iaşi. Dacă nu aveam o relaţie specială cu domnii Iftime şi Şfaiţer, renunţam după acest meci”

leo grozavu

 

Leo Grozavu nu a rămas dator celor care i-au cerut vehement demisia, la pauza meciului cu CSMS Iaşi. Tehnicianul a venit extrem de nervos la conferinţa de presă şi a avut cuvinte destul de dure la adresa publicului botoşănean.

„Publicul la Botoşani, nu ştiu cât de mult merită această echipă. O echipă care într-un timp scurt a reuşit să facă nişte performanţe la care nimeni nu se gândea acum câţiva ani. Normal este să încurajeze echipa şi nu să apostrofe şi să ceară demisia antrenorului. Probabil că educaţia lasă de dorit. M-am obişnuit, o să încerc să fiu mai nepăsător. Dacă nu aveam o relaţie specială cu domnii Iftime şi Şfaiţer, renunţam după acest meci. Nu e normal ce se întâmplă. Nimeni nu cunoaşte cu ce probleme ne confruntă. Să strigi din tribună numai porcării, este prea mult. De aia nu o să fim la nivelul ţărilor dezvoltate din Europa”, a spus Leo Grozavu.

„Nu am nevoie de aprecierea cuiva dar aceşti jucători care fac eforturi… Am jucat cu echipa de pe primul loc şi nu cred că am arătat ca o echipă care se baricadează în apărare, care face antifotbal. Am încercat să jucăm cu mijloacele pe care le avem în acest moment. Am reuşit să câştigăm jocul. Ca la români. Când e bine, e bine iar când e rău, nu te mai ajută nimeni. La pauză, se striga de parcă era 3-0 pentru Iaşi. Eu le făceam semn să încurajeze echipa iar ei strigau demisia. Probabil că mesajele mele sunt înţelese prost. Nu aştept recunoştinţă ci aştept doar ca aceşti băieţi să fie încurajaţi. La Legia, era minutul 75, juca Legia Varşovia, o echipă titrată, cu nimeni din România şi toţi spectatorii erau în picioare şi încurajau echipa. Nu vreau să fac educaţie nimănui. Trăim în România. Sunt convins că şi în alte părţi se comortă la fel. Am pretenţia ca lumea să fie mai înţelegătoare şi în momentele grele să fie aproape de echipă”, a adăugat antrenorul botoşănean.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA