13.9 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Legia Varşovia – FC Botoşani 1-0. Cornel Şfaiţer: „Trebuie să ne mobilizăm, să avem un stadion plin şi să punem presiune pe cei de la Legia. Dacă dăm repede gol, putem să ne calificăm”

cornel sfaiter1

Preşedintele clubului FC Botoşani consideră că echipa pregătită de Leo Grozavu are 40% şanse de calificare în turul trei al Europa League. Cornel Şfaiţer a făcut un apel la suporteri, să vină într-un număr mare şi să încurajeze echipa pe tot parcursul meciului.

„O repriză şi jumătate am jucat bine. Apoi am cedat.  A fost un meci care ne dă speranţe. Putem să marcăm un gol la Botoşani. Nu o să mai aibă peluza asta care a cântat o repriză în spatele lui Iliev. Cei de la Legia au fost foarte agresivi şi foarte duri, masivi, puternici. Noi trebuie să ne mobilizăm pentru meciul retur, să avem un stadion plin şi să punem presiune pe cei de la Legia. Dacă dăm repede gol, putem să ne calificăm. La 1-0, indiferent ce adversar întâlneşti, porneşti cu şansa a doua. Eu au şanse 60% iar noi 40%. Va fi un meci al speranţei”, a spus Cornel Şfaiţer.

Returul se va disputa joi seară, pe stadionul Municipal din Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA