1.8 C
Botoșani
joi, 2 februarie 2023

Lecţie de spirit civic predată de un director de bancă din Botoşani

costel ostafi

Directorul unei agenţii BRD din municipiul Botoşani şi-a dat jos costumul şi cravata, s-a îmbrăcat într-o ţinută sport şi s-a apucat de treabă. A făcut ceea ce în mod normal trebuia să facă angajaţii primăriei Botoşani.

Sătul să tot aştepte ca angajaţii primăriei şi societăţii de salubrizare să-şi facă treaba, Costel Ostafi, directorul Agenţiei BRD Bucovina, a luat o mătură, nişte var şi o pensulă şi s-a apucat de făcut curăţenie în zona instituţiei bancare pe care o conduce.

“Acum o luna, am avut „curajul” de a urma sfatul unui superior si am varuit bordura din fata agentiei – am aplicat principiul: daca Primaria nu poate, vom face noi. Ce anume am avut nevoie: Am luat var clasic (stins pentru cunoscatori), o pensula noua, o cutie, apa si un bat. Am folosit si matura din dotare. La doua ore dupa terminare, a venit si ploaia. Norocos am fost! Intre timp am socializat dupa cum vedeti”, a postat Costel Ostafi pe pagina personal de facebook.

Iniţiativa lui Costel Ostafi a fost apreciată atât de persoanele care au trecut prin zonă cât şi pe reţelele de socializare. A primit zeci de like-uri pe pagina personală de facebook şi a fost felicitat pentru iniţiativă.

costel ostafi3 costel ostafi2 costel ostafi1

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA