-0.5 C
Botoșani
duminică, 29 ianuarie 2023

Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă: Pandemia a devenit epidemie

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru vineri, o şedinţă la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre gestionarea pandemiei de coronavirus. În anunţurile oficiale de pe agendele preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Nicolae Ciucă, Administraţia Prezidenţială şi Guvernul fac referire la termenul de „epidemie”.

Sunt aşteptate primele măsuri de relaxare a restricţiilor anti-COVID, odată ce numărul infectărilor a scăzut.

Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă, dar şi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat, şi secretarul de stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, Adriana Pistol vor participa, vineri, la o şedinţă în care se va discuta despre pandemia de coronavirus.

În anunţurile oficiale de pe agendele preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Nicolae Ciucă, Administraţia Prezidenţială şi Guvernul fac referire la termenul de „epidemie”. Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care a declarat pandemie de coronavirus in 11 martie 2020, nu a anunţat până acum renunţarea la nivelul de alertă.

Sursa: Ziare.com

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA