15.3 C
Botoșani
joi, 26 mai 2022

Klaus Iohannis: „Eu am cea mai bună, cea mai mare şi cea mai puternică echipă. Noi toţi împreună vom câştiga în noiembrie”

turcanu, iohannis, flutur1

Klaus Iohannis şi-a prezentat în faţa botoşănenilor o parte din planul pe care îl are în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale şi va ajunge la Cotroceni. Candidatul ACL le-a spus membrilor şi simpatizanţilor PNL şi PDL un lucru pe care puţini candidaţi îl spun: „Preşedintele nu construieşte autostrăzi, nu introduce apa şi nici canalizarea”.


„Eu vreau să facem altfel de politică în România. Mai puţină gălăgie şi mai multă aplicare asupra problemelor. Mai puţin spectacol steril şi mai multe soluţii pentru români. De asta vreau să merg la Cotroceni, să schimbăm lucrurile în mai bine. Preşedintele nu construieşte autostrăzi, nu introduce apa şi nici canalizarea dar preşedintele este acela care trebuie să introducă în dezbaterea publică marile probleme ale României: educaţia, sănătatea, sistemul de pensii, agricultura. Toate trebuie rediscutate pentru că nu funcţionează. Ca să ajung preşedinte, singur nu se poate. E nevoie de o echipă puternică. Eu am cea mai bună, cea mai mare şi cea mai puternică echipă. Noi toţi împreună vom câştiga în noiembrie. Vă invit să parcurgem un drum cu o singură oprire: victoria”, a spus Klaus Iohannis care a mai afirmat:

„Sunteţi un judeţ preponderent agricol. Ştiţi foarte bine ce înseamnă problema proprietăţii. Ştiţi foarte bine că altfel trebuie construit sistemul de subvenţii. Toate acestea trebuie discutate până când găsim cea mai bună soluţie”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA