-0.5 C
Botoșani
duminică, 29 ianuarie 2023

Killnet confirmă că românul Ioan Feher a sprijinit gruparea pro-rusă de hackeri: „Lăsați-l în pace. Dacă susține Rusia, asta nu înseamnă că este un criminal”

Killnet confirmă printr-un mesaj pe Telegram că românul Ioan Feher a sprijinit gruparea pro-rusă de hackeri și amenință că va ”distruge România, Marea Britanie și Moldova” dacă nu va fi eliberat: „Dacă susține Rusia, nu înseamnă că e un criminal”, transmit aceștia. Printre instituțiile vizate este și Ministerul Sănătății.

„Fac un apel la Guvernul României! Această persoană nu are nimic de-a face cu killnet!

A fost membru al grupului Telegram. Cum poți să le spui oamenilor tăi că un tip ne-a ajutat cu atacurile? E o prostie. Aveați nevoie doar de orice persoană care să ia vina pentru prăbușirea României. Lăsați-l în pace. Dacă susține Rusia, asta nu înseamnă că este un criminal.

Dacă nu este eliberat în 48 de ore vă voi distruge România, Marea Britanie și Moldova. Vă voi distruge întreaga structură informațională și chiar și Ministerul Sănătății (…) Abia atunci veți începe să vă dați seama că ați făcut o greșeală. Atacul asupra României a fost oprit! Aștept decizia dumneavoastră! Aștept și eliberarea lui Ioan Feher!”, a scris Killnet pe Telegram.

Sursa: G4Media.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA