3.8 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Juniorii Academiei FC Botoșani vor primi de trei ori mai mulți bani de la primărie față de anul trecut. Dispute politice în CL pe această temă

Academia FC Botoșani va primi din partea primăriei suma de 1.650.000 lei, de trei ori mai mult decât anul trecut.

În schimb, pentru a se ajunge la această sumă a fost nevoie de un amendament al fostului primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, care a propus suplimentarea sumei cu 1.000.000 de lei. În bugetul pe anul 2024 al primăriei, pentru juniorii FC Botoșani era prinsă suma de 650.000 de lei. Asta deși primarul Cosmin Andrei promisese după meciul cu CFR Cluj că va aloca o sumă mult mai mare anul acesta. Actualul edil a lipsit de la ședință, astfel că solicitarea consilierului local Cătălin Flutur a născut dispute între aleși. “ Domnul Cosmin Andrei care nu este prezent a promis acum trei săptămâni tuturor microbiștilor din Botoșani că va ajuta foarte mult anul acesta echipa de fotbal, echipa simbol a orașului. Probabil pentru niște considerente relativ politice (nr.intrarea lui Valeriu Iftime în PNL). Nu vreți să salvați echipa. Amendamentul meu este să luăm un milion de lei de la transporturi și să-i dăm la fotbal.” a spus fostul primar. În discuții au intervenit viceprimarul Bogdan Buhăianu și consilierul local din partea PSD, Gabriel Tănasă, care au precizat că suma propusă prin bugetul de anul acesta este oricum mai mare față de anul trecut.

În ciuda acestor dispute policite, amendamentul lui Cătălin Flutur a trecut, astfel că FC Botoșani va primi cu un milion de lei mai mult decât era prins inițial în bugetul pe anul 2024. De precizat este faptul că acești bani vor merge către copii și juniori, dar și către echipele de fete din cadrul clubului.

În 2023, gruparea botoșăneană a primit 550.000 lei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA