3.7 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Județul Botoșani va fi promovat la o expoziție mondială organizată în Dubai

Autoritățile județene fac primii pași pentru promovarea Botoșaniului în afara granițelor țării. La expoziția mondială de la Dubai se va vorbi despre județul Botoșani, despre Eminescu, Enescu și Luchian dar și despre alte obiective care ar putea atrage turiști.

Bogdan Dăscălescu, vicepreședintele Consiliului Județean, spune că s-au început primele demersuri pentru participarea la expoziția de la Dubai și vrea ca în următorii ani județul Botoșani să fie reprezentat la toate expozițiile și târgurile mari de turism.

“Fac primele demersuri pentru a participa la acea expoziție mondială de la Dubai. Dorința mea este să ieșim cu Memorialul Eminescu, Enescu și eventual Luchian. Să expunem ceea ce avem. Enescu și Eminescu sunt cunoscuți la nivel mondial și trebuie să ne promovăm județul. Am avut o discuție cu cei de la București care se ocupă de participarea la această expoziție, să vedem ce documentație ar trebui pregătită. Este o acțiune sub egida Ministerului Economiei și Ministerului Afacerilor Externe. E o finanțare din partea lor. Dacă există posibilitatea, mi-aș dori să luăm cu noi doi-trei producători locali, să avem ceva specific Botoșaniului. Ar fi un prim pas pentru promovarea județului la nivel mondial”, a precizat Bogdan Dăscălescu, vicepreședinte CJ Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA