20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

IULIE de FOC pentru FC BOTOŞANI dacă se califică în EUROPA LEAGUE. VEZI când sunt programate meciurile din tururile preliminarii

fcbotosani-steaua (12)

FC Botoşani va avea pare de o lună iulie de-a dreptul infernală în cazul în care termină acest sezon înaintea Viitorului în clasament şi se califică în Europa League. Trei meciuri în campionat, un meci în Cupa Ligii şi cel puţin două meciuri în Europa League. Acesta ar fi programul echipei FC Botoşani în luna iulie.

Calificarea în Europa League ar reprezenta un uriaş câştig de imagine pentru FC Botoşani dar în acelaşi timp o mare problemă pentru conducerea clubului şi staff-ul tehnic.

Actuala ediţie de campionat se va încheia pe data de 28 mai iar primul meci oficial ar fi programat pe 2 iulie. Asta înseamnă că jucătorii vor avea maxim o săptămână de vacanţă după care vor reveni la antrenamente şi vor pleca în cantonament. Fiind calificată de pe ultimul loc acordat României şi neavând coeficient, FC Botoşani ar intra din primul tur al preliminariilor Europa League. Asta înseamnă 2 iulie turul şi 9 iulie returul. Apoi, pe 11 iulie este programată prima etapă din noul sezon al Ligii I la fotbal. În cazul trece de primul tur preliminar, şansele fiind destul de mari pentru că va întâlni o echipă dintr-un campionat mai slab decât al României, FC Botoşani va juca pe 16-23 iulie în turul doi. În plus, tot în luna iulie vor mai fi două meciuri în campionat (18 şi 25 iulie) plus un meci în Cupa Ligii.

Ţinând cont de acest program infernal, oficialii botoşăneni sunt obligaţi să găsească resursele necesare pentru a realiza mai multe transferuri, imediat după încheierea acestui sezon.

PROGRAM EUROPA LEAGUE / EDIŢIA 2015-2016

Turul I: 2-9 iulie 2015

Turul II: 16-23 iulie 2015

Turul III: 30 iulie-6 august 2015

Play-off: 20-27 august 2015

Meciurile din grupe: 17 septembrie, 1 octombrie, 22 octombrie, 5 noiembrie, 26 noiembrie, 10 decembrie

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA