-0.6 C
Botoșani
duminică, 29 ianuarie 2023

ISU Botoşani sprijină proiectul „Orăşelul copiilor”

isu scoala altfel

Copiii de toate vârstele sunt aşteptaţi duminică, 21 iunie 2015, în Parcul “Mihai Eminescu” pentru a învăţa de la pompieri cum să-şi protejeze cel mai valoros bun: viaţa.

Activitatea vine în sprijinul proiectului „Orăşelul Copiilor”, iniţiat de „Asociaţia Exploratori pentru viitor”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoşani, având ca motto „Vreau să devin om mare”.

Timp de două ore, între 10.00 şi 12.00, copiii vor fi învăţaţi cum să prevină sau cum să se comporte într-o situaţie de urgenţă, fie că este vorba de inundaţie, cutremur, incendiu sau descoperirea muniţiei rămase neexplodate din timpul conflictelor armate.

Inspectorii de prevenire le vor prezenta şi o parte din tehnica de intervenţie din dotarea inspectoratului, precum şi modul de utilizare a acesteia pe timpul gestionării situaţiilor de urgenţă.

Totodată, aceştia vor primi materiale informative din cadrul campaniilor naţionale „F.O.C.– Flăcările Omoară Copii”, “R.I.S.C. – Renunţă! Improvizaţiile Sunt Catastrofale!”, “Vreau să fiu voluntar!” şi „Nu tremur la cutremur”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA