ISU Botoşani a realizat ghiduri privind evacuarea în situaţii de urgenţă şi le pune la dispoziţia instituţiilor publice şi agenţilor economici

0
378

aplicatie isu cutremur31

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani vine în sprijinul instituţiilor publice şi operatorilor economici cu ghiduri pentru organizarea şi desfăşurarea evacuării din construcţii cu destinaţia de unităţi sanitare/structuri de primire turistice/spaţii pentru comerţ în cazul manifestării unei situaţii de urgenţă generate de producerea unui incendiu sau seism.

Ghidurile au caracter orientativ, general, de recomandare, nu constituie acte normative şi sunt instrumente de lucru aplicabile pentru toate categoriile de construcţii.

Acestea conţin paşii ce trebuie urmaţi în vederea asigurării evacuării, protecţiei şi salvării persoanelor în cazul producerii unui incendiu sau seism.

Persoanele interesate pot studia/descărca ghidurile de pe site-ul ISU Botoşani –www.isubotosani.ro, la secţiunea Informare Preventivă – ghiduri.