8.7 C
Botoșani
joi, 8 decembrie 2022

Irina Rimes, Lidia Buble și Orchestra “Lăutarii” la Festivalul Floare Albastră de la Ipotești

Primăria şi Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 28 şi 29 mai 2022 cea de-a XIII – a ediţie a Festivalului Floare Albastră. Evenimentul se organizează de 12 ani, în luna mai, devenind o tradiţie pentru comuna Mihai Eminescu şi un motiv de sărbătoare pentru locuitorii acesteia.

În prima zi, spectacolul va începe la ora 18.00 iar pe scena care va fi amplasată pe stadionul din Ipotești, vor urca David Alexandru Dobrincu, trupa “Happy Day”, Teodor Gireadă, Irina Rimes și Lidia Buble.

Duminică, 29 mai, începând cu ora 12:00, vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă, respectiv pentru cuplurile care s-au casatorit în anii 1970, 1971 și 1972.

Ulterior, este programat un spectacol cu orchestra „LĂUTARII”, condusă de Nicolae Botgros. Pe scenă vor mai urca Lilia Roșca, Constantin Bahrin, Nicolae Cibotaru, Mariana Dobzeu, Mihaela Tabură, Daniela Condurache, Oana Tomoiagăm Alexandru Brădățan, Dumitru Gabriel și Grigore Gherman.

“Prin organizarea festivalului se urmăreşte ca locuitorii comunei să aibă aceleaşi beneficii ca cei din mediul urban, luându-se în considerare şi faptul că vârstnicii nu se deplasează în oraşele apropiate în care se organizează spectacole sau evenimente asemănătoare, motiv care ne-a determinat să le oferim cetăţenilor prilejul de a se bucura de acest eveniment în comuna lor”, a precizat Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA