20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

Ionică Nechifor: „Targul de miei, pielicele si produse traditionale nu poate fi confiscat de nimeni”

Directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi face clarificări vis-a-vis de cele două târguri care se organizează în perioada 3-4 mai. El susţine că sunt două târguri diferite, unul ajuns la ediţia a IX-a iar celălalt la ediţia a V-a. 

„Targul de miei, pielicele si produse traditionale este la ediţia a IX-a 2014 si acest eveniment nu poate fi confiscat de nimeni, nici chiar de Nechifor sau altcineva, este gandit pentru a veni in sprijinul crescatorilor de ovine si caprine dupa o munca ce include un ciclu din activitateal fermierilor prin productia de pielicelefinalizata cu vanzarea acestora la acest eveniment, urmata de o adoua etapa, productia de lapte care este finalizata prin  atestatele inregistrate de catre A.C.O.C. MOLDOOVIS – PRODUSE TRADITIONALE si lansate cu ocazia acestui eveniment in 2012.

Targul AGRO-ZOO ed. V-a 2014, un eveniment fondat si organizat de catre Asociatiile Profesionale din domeniul agricol, impreuna cu PNL –Botosani si care se desfasoara in luna octombrie, eveniment care nu este contestat de nimeni si care trebuie sa continuie  prin prezentarea  tuturor ramurilor din  agricultura, dupa incheierea anului agricol.

Urmare a disputelor din ultima perioada in care politicul din ce in ce mai mult doreste sa acapareze aceste evenimente pentru a castiga imagine, Asociatia Moldoovis si S.C.D.C.O.C. Popauti, principalii organizatori ai ”TARGULUI EXPOZITIONAL DE MIEI, PIELICELE SI PRODUSE TRADITIONALE”,  nu doresc sa aduca o imagine jenanta judetului Botosani si nici impartirea in tabere a  fermierilor, care din astfel de dispute au cel mai mult de pierdut.

Prin urmare, invit la discutii pe d-l Presedinte al Consiliului Judetean in vederea punerii la dispozitie a spatiului din incinta Statiunii de Cercetare Popauti pentru organizarea evenimentului  dorit”, se arată în comunicatul emis de Ionică Nechifor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

245 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA