22.6 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

Ionică Nechifor: „Am făcut adrese la mai multe instituţii şi nu doar la Consiliul Judeţean”

News Directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi susţine că a făcut adrese la mai multe instituţii şi nu doar la Consiliul Judeţean, pentru a deveni parteneri la Târgul Expoziţional de miei- pielicele şi produse tradiţionale, ediţia a IX-a.

Ionică Nechifor a precizat că este exclusiv târgul fermierilor din judeţul Botoşani şi nu are nicio legătură cu Târgul Agro-Zoo al Consiliului Judeţean. Cu toate acestea, a trimis o adresă şi la Consiliul Judeţean pentru a deveni partener.

„Am făcut adrese la mai multe instituţii şi nu doar la Consiliul Judeţean. Am trimis la primăria Botoşani, primăria Răchiţi, Direcţia Agricolă, APIA, DSVSA şi asociaţiile crescătorilor de animale. Dorim sa fie un eveniment  agricol şi nu unul politic. Este momentul ca fermierul botosanean sa fie respectat si sprijinit. Fermierii sunt cei care aduc hrana tuturor categoriilor de oameni, politicieni, primari, oraseni. Ar trebui să li se acorde respect pentru a respecta şi ei. Eu pot să discut oricând cu Florin Ţurcanu dar numai instituţional”, a spus Ionică Nechifor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA