27.3 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Ion Viorel: “Este un rezultat echitabil. Multe echipe vor avea probleme”

ion viorel

FCM Dorohoi a remizat astăzi, pe teren propriu, scor 2-2, cu Gloria Buzău, o echipă care nu are emoţii în privinţa retrogradării ci în privinţa asgurării bugetului pentru terminarea campionatului. Ion Viorel, antrenorul Gloriei Buzău, a spus că deplasarea la Dorohoi a fost incertă din cauza lipsei banilor.

“Avem foarte mari probleme financiare şi la un moment dat era la îndoială dacă facem deplasarea la Dorohoi. Am avut o discuţie cu jucătorii, au înţeles. Nici nu mai au unde să plece pentru că s-a terminat perioada de transferuri. Trebuie să joac în următoarele trei luni. Cu punctul pe care l-am luat astăzi suntem în play-off”, a spus Ion Viorel.

FCM Dorohoi – Gloria Buzău 2-2 – GALERIE FOTO

Vespazian Colban: “Fundaşii centrali au făcut astăzi un joc foarte slab”

Cât priveşte jocul, fostul fotbalist al echipelor Steaua, Rapid şi Oţelul Galaţi, spune că nivelul a fost peste multe meciuri de Liga I. El s-a arătat mulţumit cu punctual obţinut la Dorohoi şi a lăudat echipa antrenată de Vespazian Colban.

“Vreau să le mulţumesc băieţilor mei pentru modul cum au jucat şi cum au abordat partida. A fost un joc foarte bun al ambelor echipe. A fost un joc spectaculos. Două echipe preocupate de joc, două echipe care au vrut să marcheze. Mai puteau să o facă şi gazdele, mai puteam să o facem şi noi. Una peste alta este un rezultat echitabil. Sunt meciuri în divizia A în care nu vezi un şut pe poartă. Eu nici nu mă mai uit la divizia A. Vreau să felicit echipa din Dorohoi, este o echipă arţăgoasă, o echipă bună şi nu îşi merită locul pe care se află în prezent. Un antrenor arţăgos, la fel ca mine. Multe echipe vor avea probleme la Dorohoi. Nu am decât cuvinte de laudă”, a adăugat Ion Viorel.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA