-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Investiții de milioane de euro în drumurile din comuna Mihai Eminescu VIDEO

Mihai Eminescu este comuna cu cei mai mulți kilometri de drumuri comunale și sătești din județul Botoșani. Are o rețea de drumuri de aproximativ 150 de kilometri, aproape cât municipiul Botoșani. Dintre aceștia, jumătate sunt asfaltați.

Doar în acest an, în comuna Mihai Eminescu s-au asfaltat șapte kilometri de drum comunal, valoarea investiției fiind de aproximativ un milion de euro. Reprezentanții primăriei spun că în ultimii ani nu au ratat nicio finanțare europeană sau guvernamentală în ceea ce privește modernizarea drumurilor și speră ca în câțiva ani să fie asfalt în toată comuna.

„Comuna este într-o continuă dezvoltare. Ceea ce vedeți este doar o parte dintre investițiile care s-au realizat în decursul anilor. Numai în acest an am investit în partea de asfalt un milion de euro, în jur de șapte kilometri de asfalt. În toată comuna am realizat câte 1-2 kilometri, în funcție de mărimea satelor. Noi an de an facem câte ceva pentru comunitatea noastră. În comuna Mihai Eminescu se lucrează. Comuna Mihai Eminescu are peste 150 de kilometri de drumuri. Până în prezent avem asfaltați în jur de 70 de kilometri. Ar mai fi încă jumătate de comună de asfaltat. În comparație cu alte comunități, stăm foarte bine”, a declarat Verginel Gireadă, responsabil proiecte în cadrul Primăriei comunei Mihai Eminescu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA