17.7 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Investiţii de aproape şapte miliarde în alei, trotuare, parcări şi iluminat, în Piaţa Viilor din municipiul Botoşani FOTO

lucrari piata viilor (2)

Primăria municipiului Botoşani a alocat banii necesari şi s-au demarat lucrările refacere a trotuarelor, refacerea carosabilului şi căilor de acces aferente şi construirea de rampe acces pentru persoanele cu dizabilitati. Valoarea estimată a lucrărilor este de 650.000 lei.

„Continuăm în luna Mai procesul de modernizare a arterelor rutiere din municipiu. Au loc intervenții de reabilitare și întreținere a străzilor, obiectivul nostru pe termen lung fiind acela de a îmbunătăți infrastructura de la nivelul întregului oraș, prin intervenții punctuale”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

În zona Piața Viilor mai au loc lucrări în vederea extinderii sistemului de iluminat public. Aceste lucrări constau în: montarea a cinci stâlpi de iluminat hexagonali de 4 m, având corp de iluminat cu lampă de sodiu, pozarea în subteran a 290 m cablu de alimentare cu ţeavă de protecţie, pat de nisip şi bandă avertizoare, montarea unui corp pe stâlpul existent, dar și alimentarea şi repoziţionarea unuia existent. Valoarea aproximativă a acestei investiții este de 38.000 lei.

lucrari piata viilor (4) lucrari piata viilor (3) lucrari piata viilor (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA