16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

INTERVIU. Andrei CHINDRIȘ: „Anul acesta putem să jucăm în play off”

Andrei Chindriș este unul dintre ce mai promițători fundași centrali din fotbalul românesc. La doar 20 de ani, joacă de parcă ar avea câteva zeci de meciuri în prima ligă și este foarte apreciat de antrenorul Marius Croitoru. După începutul bun de campionat, fundașul botoșănean speră să fie convocat la naționala U21 și visează să joace în Italia sau Spania.

Cum e să fii titular în Liga 1 și să joci împotriva unor atacanți gen Alibec?

E unul dintre momentele pe care le aștept de mult timp și sunt bucuros că am ajuns să joc împotriva unor jucători atât de valoroși.

Ai semnat cu FC Botoșani acum trei ani dar tot ai fost împrumutat. Te mai așteptai să faci pasul către Liga1?

Într-adevăr am semnat cu FC Botoșani acum 3 ani iar o perioadă am fost împrumutat. Tot timpul am crezut în mine, eram conștient că am nevoie de meciuri chiar dacă au fost câteva momente mai grele în care mi-am pus întrebări. Îmi doresc mai mult de la mine și asta îmi oferă un plus de încredere.

După începutul bun de campionat, te gândești la naționala U21?

Da, e unul dintre obiectivele mele și sper să conving prin evoluțiile mele că merit să joc pentru naționala U21.

Unde speri să joci peste 2-3 ani?

Peste câțiva ani aș vrea să joc într-un campionat mai puternic din străinătate. Ca stil de joc cred că mi s-ar potrivi Italia chiar dacă campionatul meu preferat este La Liga.

Ai un model de jucător?

Personal mi-a plăcut foarte mult Mascherano, în perioada în care juca fundaș central pentru FC Barcelona. Deși nu avea calitățile fizice specifice postului, el reușea să se impună prin inteligență.

Citește mai mult pe SPORT BOTOSANI

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA