-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

INTERVIU Amitabh Vardhan, directorul CEO Cine Grand spune că a dat lovitura cu multiplexul de la Mall-ul Botoşani: „Este cu mult peste aşteptări. 200.000 de spectatori într-un an spune totul”

Amitabh Vardhan cinegrand (1)

Cine Grand Botoşani, primul multiplex din nordul Moldovei, situat la al treilea etaj din Uvertura Mall se bucură de un real succes la Botoşani. Deschis în urmă cu un an, cinematograful a reprezentat un loc de relaxare şi petrecere a timpului liber pentru toţi iubitorii filmului. Într-un an de zile, aproape 200.000 de spectactori au vizionat filmele difuzate în cele cinci săli din incinta multiplexului.

De ce aţi ales să deschideţi Cine Grand în Botoşani?

Am ales Botoşani pentru că aici este un loc în care nu sunt prea multe posibilităţi de divertisment. Şi având în vedere că există un mall, ne-am gândit că locaţia este perfectă şi cu siguranţă oamenii vor veni la film. De asta am început în Botoşani, pentru că este un oraş plăcut şi frumos.

Şi acum la mai bine de un an de la deschidere sunteţi mulţumit de alegerea făcută?

Da, sunt foarte mulţumit. Dacă ne uităm la numărul de spectatori dintr-un an de zile vom observa că sunt foarte mulţi. Lumea vine la cinema. Se relaxează. E o afacere bună cu siguranţă. Cred că lumea este încântată şi îi place să vină să vadă filme aici la Cine Grand. Este foarte plăcut să-i vezi şi să ştii că sunt mulţumiţi de serviciile pe care le oferim. Vin din ce în ce mai mulţi spectatori, sunt încântaţi de filmele pe care le difuzăm şi revin cu drag să vadă şi alte filme. Şi atunci ne gândim că am făcut o alegere excelentă.

Câţi spectatori aţi avut până acum?

Este cu mult peste aşteptări. 200.000 de spectatori într-un an spune totul. Numai weekend-ul trecut au fost aproape 4.000 de spectatori. De obicei la sfârşit de săptămână sălile sunt pline de iubitorii filmului.

Amitabh Vardhan cinegrand (3)

Ce  planuri aveţi pe viitor?

Noi am deschis şi în Bucureşti şi ne gândim să ne extindem şi în alte oraşe precum: Timişoara, Buzău, Braşov, Constanţa. Ne gândim să deschidem şi în oraşe mai mici, pentru că ne gândim că oraşele mici au mai mare nevoie de cinema decât cele mai mari. Nu avem alte aspiraţii în oraşele mari faţă de cele mici. Spectatorii sunt cei mai importanţi şi au nevoie să vadă exact ceea ce le place.

Cât  de mult vă place oraşul Botoşani?

Îmi place foarte  mult. Este  un oraş plăcut cum am mai spus şi este un loc plin de dragoste şi afecţiune. La fel sunt şi oamenii locului. Sunt calmi, comunicativi, pregătiţi de ceva nou şi sunt îndragostiţi de filme. Şi noi exact asta facem.

Amitabh Vardhan cinegrand (2)

Aţi vizitat oraşul Botosani? 

Da, am vizitat locurile. Am fost în parc, am fost la pescuit şi am ajuns în satul natal al poetului Mihai Eminescu. Am vizitat mai multe biserici. Am văzut multe în Botosani.

Vă place mâncarea tradiţională din Botoşani?

Cu siguranţă. Am mâncat ciorbe, mămăligă. Îmi place, dar să nu uităm de sărmăluţele moldoveneşti. Îmi place tot: oraşul, oamenii, dar şi locurile pline de tradiţie şi istorie.

Cine Grand este primul cinematograf multiplex digital din Botoşani, cu 446 de locuri în cinci săli. Toate sălile de cinema sunt echipate cu sisteme de proiectie 3D, care oferă o experienţă completă a vizionării unui film. De asemenea, cinematograful îşi aşteaptă oaspeţii într-o ambianţă elegantă şi confortabilă, oferindu-le ocazia de a se bucura de filmele preferate într-un cinema care poate fi comparat cu uşurinţă cu cinematografele de top din România.

Cine Grand Botoşani este parte a rețelei Cine Grand, o companie internaţională fondată de o echipă de profesionişti cu peste 60 de ani experienţă. Pe lângă locaţiile inaugurate în România şi Bulgaria, compania are cinematografe şi în China, India şi în alte ţări din lumea întreaga.

cinegrand1 cinegrand

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA