-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Interes pentru casa lui George Enescu de la Mihăileni

casa georgeenescu mihaileni foto evz

Mai mulţi oameni de cultură şi chiar politicieni s-au arătat interesaţi să se implice în reabilitarea casei lui George Enescu de la Mihăileni. Reprezentanţii Consiliului Judeţean susţin că analizează toate variantele şi sunt dispuşi să se implice financiar.


Radu Miclescu, Prinţul Sturza, câţiva compozitori şi chiar fost prim ministru Mihai Răzvan Ungureanu şi-au arătat disponibilitatea pentru a se implica în achiziţionarea şi reabilitarea casei George Enescu de la Mihăileni. În acelaşi timp, preşedintele Consiliului Judeţean susţine că este dispus să cumpere această casă de la actualii proprietari.
„Am discutat cu colegii mei. Domnul Melniciuc a fost la o întâlnire cu domnul Miclescu. Am înţeles că a luat legătura şi cu prinţul Sturza. Vor să intre într-un parteneriat sau să cumpere casa George Enescu de la Mihăileni. Dacă există o variantă cu o finanţare mult mai rapidă, putem găsi cea mai bună soluţie. Noi chiar dacă vom cumpăra, trebuie să găsim fonduri de modernizare”, a spus Florin Ţurcanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

1788 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA