20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Interdicţie de şase luni pe stadion şi amendă de 680 de lei pentru un suporter al FC Botoşani

jandarmi stadion

Pentru “circul”  făcut la meciul de fotbal disputat în seara zilei de luni, 23 noiembrie a.c., pe Stadionul municipal Botoşani, un suporter botoşănean va putea urmări meciurile de fotbal doar la televizor pentru o perioadă de şase luni de zile, având de achitat şi amenzi în valoare totală de 680 de lei.

Jandarmii care asigurau ordinea şi liniştea publică i-au aplicat aceste sancţiuni, deoarece bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a forţat intrarea în stadion pe la poarta de acces nr.1, fără a deţine bilet sau abonament şi a adresat injurii forţelor de ordine când a fost oprit din demersul său “temerar”.

Nu s-a mulţumit doar cu atât, în momentul în care a fost scos din incinta stadionului acesta a continuat să facă scandal şi să aibă un comportament recalcitrant şi sfidător la adresa jandarmilor.

În acest moment, cinci suporteri ai echipei fanion a judeţului Botoşani au interdicţie de a pătrunde în arenele sportive la meciuri de fotbal disputate atât în ţară, cât şi în străinătate.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA