26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

Inter Dorohoi – Luceafărul 1-0: S-a tranşat lupta pentru titlu în Liga a IV-a GALERIE FOTO

interdorohoi-luceafarul17

Partida dintre Inter Dorohoi şi Luceafărul Mihai Eminescu se anunţa derbyul pentru titlu în actuala ediţie a Ligii a IV-a la fotbal. Derby a fost doar teoretic pentru că în teren a fost prea puţin fotbal şi foarte mulţi nervi.

Inter Dorohoi era pe primul loc în clasament înaintea acestei partide şi avea nevoie de o victorie pentru a tranşa lupta pentru titlu. De partea cealaltă, Luceafărul a venit la Dorohoi pentru a câştiga şi pentru a urca pe prima poziţie chiar dacă oficialii clubului au anunţat că nu îşi doresc promovarea în liga a III-a.

Prima repriză a fost săracă în fotbal. Gazdele au avut o posesie mai bună dar nu au reuşit să marcheze la cele trei ocazii avute. După pauză, jucătorii celor două echipe au ieşit decişi la joc numai că în loc de fotbal au fost multe intrări dure.

Spiritele s-au încins după un fault dur la mijlocul terenurului. Oficialii echipei oaspete au sărit de pe bancă solicitând cartonaş roşu pentru un jucător al dorohoiului. După vreo trei minute de proteste, arbitrul Dumitru Brânză Jr. l-a trimis în tribună pe Petrică Filip, preşedintele clubului Luceafărul. Până la urmă, spiritele s-au calmat iar jocul s-a reluat.

În minutul 67 gazdele reuşesc deschiderea scorului. Negruţ a scăpat pe contraatac şi l-a executat pe portarul oaspeţilor cu un şut plasat la colţul lung. După ce au primit golul, oaspeţiia au ieşit la joc. Pe fondul dominării oaspeţilor, gazdele puteau face 2-0, în minutul 81. Netbay a scăpat singur pe contraatac, a şutat la colţul lung dar mingea a trecut pe lângă poartă.

În minutul 89 oaspeţii puteau egala dar partida s-a înscheiat cu victoria Interului cu 1-0 iar echipa dorohoiană este în proporţie de peste 90% campioana judeţului.

„Avem şase puncte în faţa echipei de la Eminescu, ne-am făcut o cursă bună şi am câştigat astăzi. Cine câştiga astăzi, mergea mai departe. Noi am achiziţionat jucători în iarnă, urmează să ne pregătim. Facem pregătire cu toţi jucătorii. Avem unul plecat dar speră să revină până la baraj. Este vorba de atacantul Moisa Gabi. Noi suferim în atac. Ne-am creat ocazii dar nu are cine marca. A fost un meci tensionat dar vorba domnului Petrică: nu contează că am pierdut la Răchiţi, contează că am bătut Interul. El acum e supărat că nu a mai bătut Interul. Băieţii din Dorohoi vor să meargă mai departe. Dacă promovăm, toţi oamenii de afaceri din Dorohoi vor veni alături de echipă. Eu voi contribui în continuare cu cât o să pot”, a spus Gheorghe Rotaru, patronul echipei FC Dorohoi.

// ]]>interdorohoi-luceafarul interdorohoi-luceafarul1 interdorohoi-luceafarul2 interdorohoi-luceafarul3 interdorohoi-luceafarul4 interdorohoi-luceafarul5 interdorohoi-luceafarul6 interdorohoi-luceafarul7 interdorohoi-luceafarul8 interdorohoi-luceafarul9 interdorohoi-luceafarul10 interdorohoi-luceafarul11 interdorohoi-luceafarul12 interdorohoi-luceafarul13 interdorohoi-luceafarul14 interdorohoi-luceafarul15 interdorohoi-luceafarul16 interdorohoi-luceafarul18 interdorohoi-luceafarul19 interdorohoi-luceafarul20 interdorohoi-luceafarul21

 

inter dorohoi-luceafarul (1) inter dorohoi-luceafarul (2) inter dorohoi-luceafarul (3) inter dorohoi-luceafarul (4) inter dorohoi-luceafarul (5)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA