28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Inter Dorohoi a învins Darabaniul cu 3-1 şi rămâne lider în liga a IV-a

inter dorohoi - darabani

Liderul Inter Dorohoi a câştigat mai greu decât o arată scorul (3-1) în faţa oaspeţilor din Darabani care au pierdut în pauza de iarnă jucători valoroşi precum Cosmin Ştefănucî sau Răzvan Cărăbuş, iar gazdele s-au întărit considerabil, dar mai au până să arate a echipă cu pretenţii de Divizia C.

Tehnicienii Victor Găluşcă şi Radu Caşuba au asistat la meci din tribună, alături de preşedintele dărăbănenilor, Dumitru Dănilă.
De ziua lui, Florin Eşanu bărbiereşte o minge la primul corner, apoi Robert Gucianu trimite o diagonală care nu se întâlneşte cu Ovidiu Ştefănucă. De partea cealaltă, Ovidiu Aghiorghiesei trimite balonul cu capul peste bara transversală a porţii lui Alin Andruş. Emanuel Bujor nu-şi găseşte ritmul, iar preluările sale sunt imprecise. Dărăbănenii au posesie, dar nu ştiu ce să facă cu mingea. După o oră de joc, gazdele găsesc o breşă în apărarea Sănătăţii, iar Vlad Costaşplasează balonul în colţul lung al porţii Andruş. Câteva minute mai târziu, Iulian Buhăianu traversează ca pe bulevard flancul stâng al apărării Sănătăţii şi centrează pentru Gabriel Moisacare majorează scorul.

În debutul celui de-al doilea mitan, spiritele se încing şi asistăm la un meleu terminat cu înjurături şi ameninţări. Ovidiu Ştefănucă reacţionează, iar Costaş primeşte cartonaş galben de la centralul Dumitru Brânză. Oaspeţii presează şi reuşesc să reducă din handicap în minutul 50, când Silviu Gîndac reia în plasă un balon din 3 metri. Aghiorghiesei mai trimite o dată cu capul peste, iar în minutul 76 Sebastian Gucianu iroseşte o imensă şansă de a egala, când trimite balonul din 3 metri peste poarta lui Dorel Satco. De partea cealaltă, Moisa are parte şi el de o transformare à la rugby. Bicicleta lui Iosif Netbai aduce balonul în careul dărăbănenilor, de unde Bogdan Mamară reia cu capul în bara transversală. În minutul 87, assistul lui Netbai îl găseşte din nou pe Mamară, care le înnoadă picioarele apărătorior dărăbăneni şi închide tabela la un 3-1 fără istoric.

Sursa: Dărăbăneni.ro

VEZI GALERIE FOTO

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA