-1.6 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

INDIFERENȚĂ. Sala de atletism a LPS Botoșani stă de un an închisă din cauza primăriei FOTO&VIDEO

#stiri #botosani

S-au investit aproximativ 2 milioane de lei în sala de atletism de la Liceul cu Program Sportiv, recepția lucrărilor a fost făcută în martie 2018 iar de atunci și până acum stă închisă deoarece nu s-au făcut racordurile la utilități.

Sala de atletism a Liceului cu Program Sportiv a fost construită de Compania Națională de Investiții iar responsabilii din Promăria Botoșani nu au fost în stare să facă racordurile la apă, canalizare, încălzire și energie electrică. De un an, această sală stă închisă și începe să se degradeze iar aportivii botoșăneni se antrenează pe unde apucă.

“În martie s-a împlinit un an de când am făcut recepția cu comisia de la Compania Națională de Investiții. De atunci a rămas să facem uilitățile. Constructorul a început lucrările pentru utilități, s-a realizat racordul la apă. Mai trebuie să facă racordul la căldură, apă caldă și energie electrică. Sperăm ca până în vară să fie gata lucrarea iar din toamnă, copiii să își poată desfășura orele de antrenament în această sală. Această sală ne este necesară ca aerul. Este suprafață sintetică. Suntem singurul oraș din țară fără o pistă sintetică. Alergăm în pădurea Rediu, pe stradă, și concurăm pe suprafață sintetică. Diferența este enormă. Rezultatele sunt încă bune. Așteptăm finalizarea utilităților ca să putem termina și pista sintetică în aer liber. Se vor putea practica mai multe probe din atltetism. Acum nu facem decât marș, semifond și fond. Avem copii talentați care pot face alergare de viteză, garduri, săritura în lungime, în înălțime, săritura cu prăjina. Avem toate dotările dar ne mai trebuia infrastructura”, a spus Ioan Huncă, directorul LPS Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA