33.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

INCREDIBIL. Scaune din material textil pe băncile de rezerve ale Stadionului Municipal Botoşani. Dacă plouă la meciul cu Steaua, jucătorii şi antrenorii vor sta în picioare – GALERIE FOTO

stadion municipal scaune banci de rezerve (3)

Telenovela scaunelor de pe băncile de rezerve ale stadionului Municipal Botoşani continuă. Acestea trebuiau să ajungă la Botoşani înaintea returului cu Legia Varşovia dar firma cu care DSPSA a încheiat un contract, nu le-a livrat.

Până la urmă, aceste scaune au ajuns la Stadionul Municipal numai că reprezentanţii DSPSA au avut o nouă surpriză. Nu era ceea ce au solicitat ei. În locul unor scaune din piele ecologică, au fost livrate nişte scaune din material textil. Problema este că în cazul în care plouă la meciul cu Steaua, jucătorii de rezervă şi antrenorii celor două formaţii nu vor putea sta pe aceste scaune. Reprezentanţii DSPSA susţin că au solicitat înlocuirea acestor scaune şi că nu au plătit niciun leu firmei care le-a adus.

“Noi le-am cerut scaune din piele ecologică iar ei ne-au adus altceva. Am discutat cu ei şi vor aduce alte scaune. Acestea vor rămâne pentru meciul cu Steaua după care le vor lua şi le vor aduce pe cele din piele ecologică. Oricum, nu le-am plătit niciun leu”, a spus Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA Botoşani.

Tabelă mai mare

O altă investiţie o reprezintă tabela de marcat a stadionului Municipal. Aceasta a fost mărită cu aproximativ 30% prin montarea unor noi module. De asemenea, vor fi soft-uri noi iar calitatea va fi mult îmbunătăţită. Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA Botoşani spune că în aceste zile se fac ultimele probe iar la meciul cu Steaua, această tabelă va fi funcţională.

stadion municipal tabela (2)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA