27.6 C
Botoșani
joi, 1 iunie 2023

INCREDIBIL. Pe strada Primăverii a început să se frezeze asfaltul turnat în toamnă FOTO – VIDEO

strada Primaverii Botosani (11)

Ceea ce se întâmplă pe strada Primăverii este absolut incredibil. Lucrările de asfaltare nu s-au finalizat dar în schimb, muncitorii firmei Delta Con Dorohoi au început să frezeze asfaltul turnat în toamna anului trecut.

Telenovela străzii Primăverii. Lucrările nu s-au finalizat şi din câte se pare nici nu sunt şanse de a se finaliza prea curând. Licitaţia a fost câştigată de asocierea dintre Victor Construct şi Delta Con Dorohoi. Firma Victor Construct urma să se ocupe de trotuare, pavele şi borduri iar Delta Con de asfaltare. După un an în care nu s-a făcut mare lucru, în toamna anului trecut s-a asfaltat o porţiune din stradă şi urma ca în primăvara acestui an să se finalizeze. În loc să termine de asfaltat, muncitorii de la Delta Con s-au apucat să strice ceea ce s-a făcut în toamna trrecută.

strada Primaverii Botosani (10) strada Primaverii Botosani (9) strada Primaverii Botosani (8) strada Primaverii Botosani (7) strada Primaverii Botosani (6) strada Primaverii Botosani (5) strada Primaverii Botosani (4) strada Primaverii Botosani (3) strada Primaverii Botosani (2)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA