20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

INCREDIBIL I-au furat banii, ochelarii şi telefonul în Spitalul Judeţean Botoşani

femeie spital

O femeie in varsta de 65 de ani din Mandresti, comuna Vladeni a ramas, astazi, fara bani, telefon si ochelarii de vedere, dupa ce i-a fost furata geanta in timp ce se afla la analize.

Venise la spital pentru un consult la cabinetul de endocrinologie, iar cand i-a venit randul pentru analize la cabinetul de recoltari si-a lasat haina si geanta pe hol. Cand a iesit din cabinet, a constata ca cineva i-a umblat in lucruri si ca geanta disparuse. Disperata femeia a alertat cadrele medicale, care la randul lor au chemat Politia.  Au gasit geanta undeva in spatele spitalului, dar din pacate, portofelul era gol, si nici urma de telefon sau ochelari. Femeia susţine că a avut suma de 80 de lei în portofel.

„M-am dus la recoltari, mi-am lasat haina si geanta pe un hol de la intrare. Nu a durat doua minute si cand am iesit inapoi nu am mai gasit geanta. Mai asteptau cateva femei si un barbat si cand am iesit barbatul nu mai era si nici geanta. Aveam telefonul, bani, ochelarii si niste fise de analize. Am fost la Politie si am dat declaratie si cand m-am intors am aflat ca s-a gasit geanta, in spatele spitalului, dar nu mai erau banii, ochelarii si telefonul”, a declarat Catinca Ilie.

Politistii incearca sa-l gaseasca pe faptas.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA