11.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

INCREDIBIL După ce s-a plimbat tot anul pe la Bucureşti şi pe litoral, Ţurcanu şi-a luat acum două luni de concediu

florinturcanupnl 18oct

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani a emis un comunicat de presă prin care îi anunţă pe botoşăneni că începând de astăzi şi până pe 24 noiembrie el va fi în concediu. Ţurcanu a motivat că mai are zile de concediu încă din 2013.

Cert este că Florin Ţurcanu nu a avut un an atât de dificil încât să fie epuizat şi să aibă nevoie de două luni de concediu. A fost plecat aproape în fiecare săptămână la Bucureşti iar în vară a fost de două ori pe litoral. O săptămână a fost la un festival de folclor iar apoi a plecat două săptămâni la cursuri.

Deşi nu a precizat în comunicatul de presă, Florin Ţurcanu şi-a luat două luni de concediu pentru a se putea ocupa de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

COMUNICAT “Florin Țurcanu, în calitate de președinte al Consiliului Județean Botoșani,  aduce în atenția opiniei publice faptul că, în perioada 22 septembrie 2014- 24 noiembrie 2014 se va afla în concediu de odihnă.

Perioada de concediu de care acesta beneficiază conform legislației în vigoare este aferentă anilor 2013- 2014.

Florin Țurcanu îi asigură pe toți botoșănenii că aparatul de specialitate al Consiliului Județean va lucra în continuare pentru bunul mers al județului și buna funcționare a activității instituției”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA