1.9 C
Botoșani
miercuri, 7 decembrie 2022

INCREDIBIL Avarie nerezolvată timp de două zile din lipsa utilajelor. Sute de metri cubi de apă ajung în canalizare FOTO

avarie apa1

Noaptea trecută s-a produs o avarie la reţeaua de apă de pe stada 1 Decembrie din municipiul Botoşani, în faţa sediului PNŢCD. La prima vedere, este un lucru deja obişnuit în Botoşani. Anormal este că nu s-a intervenit şi nici nu se va interveni până luni.

Oamenii din zonă au sunat la Nova Apaserv pentru a anunţa că s-a produs o avarie. Un angajat al operatorului de apă a venit, a constatat şi a plecat. Le-a spus celor care au reclamat că luni va fi remediată problema. L-am contactat pe directorul general al SC Nova Apaserv SA care ne-a spus că ştie despre ce este vorba dar nu are cu ce să intervină. „Cunosc problema dar până luni nu putem interveni deoarece buldoexcavatorul pe care îl folosim la intervenţii este la Ştefăneşti”, ne-a spus Gabriel Cîrlan, directorul SC Nova Apaserv SA.

Sute de metri cubi de apă vor ajunge în reţeaua de canalizare până când problema va fi rezolvată iar Nova Apaserv va înregistra o pierdere de câteva sute de lei.

avarie apa avarie apa2 avarie apa3 avarie apa4

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA