INCREDIBIL. Arbitrul Alexandru Tudor l-a ameninţat pe Leo Grozavu la finalul meciului: “Mi-a spus că o să văd ce o să păţesc eu data viitoare”

0
414

fcbotosani-steaua (4)

Antrenorul principal al FC Botoşani a răbufnit la finalul meciului cu Steaua şi a declarat că a fost ameninţat de către arbitrul Alexandru Tudor. Leo Grozavu susţine că arbitrul bucureştean i-a transmis că o să vadă ce o să păţească la următorul meci.

“Încerc să fiu cât mai liniştit, obiectiv. Sper să reuşesc. De câte ori vine domnul Tudor la Botoşani, este foarte greu să joci împotriva lui. Vrea de fiecare dată să fie actorul principal. Nu-i pasă de public, de munca jucătorilor, antrenorilor. Când te duci să-i spui ceva îşi permite să te amenţe. Lasă că te prind eu, lasă că vezi ce păţeşti. Mi-a spus că o să văd ce o să păţesc eu data viitoare. Probabil, şi dacă stau în tribune, el o să mă elimine. A judecat cu unităţi de măsură diferite. Asta e o mulţumire pentru că am atras atenţia înaintea meciului. Domnul Tudor este stăpânul stadionului, a lumii”, a declarat Leo Grozavu.