14.4 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

Inconștiență la volan. Tineri prinși drogați pe străzile din municipiul Botoșani

Șoferii care circulă pe drumurile din județul Botoșani sub influența unor substanțe psihoactive devin o obișnuință.

Sâmbătă, polițiștii din cadrul poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control, pe strada Tudor Vladimirescu, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din comuna Mihai Eminescu. În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive în organism.

Potrivit polițiștilor, acest lucru nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilrii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză a fost întosmit dosar penal sub aspectul comiterrii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Tânăr prins drogat pe Calea Națională

Vineri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier au oprit pentru control, pe Calea Națională, un autoturism condus de un tânăr, de 34 de ani, din municipiul Botoșani. În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive în organism.Acesta a fost  condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilrii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză a fost întosmit dosar penal sub aspectul comiterrii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA