20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

Incident grav pe strada Primăverii. O fată de 17 ani a intrat în comă, după ce i-a căzut în cap tencuiala de pe un bloc GALERIE FOTO

ambulanta

Adolescenta in varsta de 17 ani mergea dimineata spre scoala. Pe strada Primaverii, in statia de taxi, bucati de tencuiala si-au desprins de la un apartament situat la etajul cinci si au  nimerit-o exact in zona capului.

Fata s-a prabusit, iar o ambulanta a ajuns imediat la locul cu pricina. Minora a fost dusa de urgenta in compartimentul de primiri urgente de la pediatrie. Se afla in coma de gradul I-II. Medicii au stabilizat-o si au decis sa o transfere la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

„A fost adusa, dupa ora 08:00, o fetita de 17 ani, in coma, am inteles in urma unui accident, i-a cazut tencuiala in cap de pe un bloc. Este coma cu fractura fronto-parietala.Am facut aici investigatii, examen neurologic-orl si am trimis pentru Neurochirurgie in vederea investigatiilor suplimentare, computer tomograf, RMN . Vor stabili acolo conduita terapeutica ulterioara”, a declarat Catalin Mihailiuc, medic coordonator Compartimnetul de Primiri Urgente Pediatrie.

tencuialacazuta strada primaverii

tencuialacazuta strada primaverii1 tencuialacazuta strada primaverii2 tencuialacazuta strada primaverii3

tencuialacazuta strada primaverii4 tencuialacazuta strada primaverii5 tencuialacazuta strada primaverii6

ambulanta upu pediatrie

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA