3 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

Începe NOUL AN ŞCOLAR. Vezi ce SCHIMBĂRI importante îi aşteaptă pe elevi în 2014-2015

elevi prima zi de scoala

Anul şcolar 2014-2015 vine cu schimbări pentru elevi. Manualele clasice se vor transforma în manuale digitale, iar cei mici vor învăţa fracţii matematice şi noţiuni de fizică încă din clasa a II-a.

Elevii din clasele primare, gimnaziale sau de liceu vor avea de-a face cu materii noi în noul an şcolar. Este vorba despre materii opţionale. Elevii vor avea de ales între arhitectură, educaţie antreprenorială, istoria jazz-ului sau şah.

„Programele vin în întâmpinarea cerinţelor de pe piaţa muncii şi pregătesc tinerii pentru realitatea economică, dezvoltându-le abilităţi şi competenţe esenţiale pentru carieră şi pentru viaţă. Programul de antreprenoriat familiarizează tinerii cu antreprenoriatul, ajutându-i să îşi definească idei de afaceri, potenţialii clienţi şi avantajele competitive. Prin exerciţii şi lucru în echipă, elevii învaţă ce presupune antreprenoriatul, de la cum se concepe o afacere şi ce calităţi are un lider până la cum se aduce pe piaţă un produs sau un serviciu cerut de clienţi şi cum se administrează un business pilot”, potrivit unui comunicat emis de Junior Achievement România.

Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA