25.4 C
Botoșani
joi, 11 august 2022

Încep lucrările la sala de atletism a LPS Botoşani. Investiţia este de peste 2 milioane de lei

sala-atletism

Compania Naţională de Investiţii a emis ordinul de începere a lucrărilor la sala de atletism a Liceului cu Program Sportiv Botoşani. Este vorba de o investiţie care depăşeşte 2 milioane de lei iar lucrările vor fi executate de firma Victor Construct.

„Pe data de 7 noiembrie am primit ordinul de începere al lucrărilor la sala de atletism care aparţine de Liceul cu Program Sportiv. Este o investiţie a CNI-ului (Compania Naţională de Investiţii) în valoare de 2.207.000 lei. Lucrarea va fi executată de Victor Construct+Nord Poiect. Este un lucru important în ceea ce priveşte lumea sportului din Botoşani. Vorbim de o sală pentru atletism care se va construi în incinta Liceului cu Program Sportiv, pe o aria construită de 1304 metri, cu 10 piste de alergare, zonă amenajată cu groapă de nisip pentru săritura în lungime, sala de forţă, vestiare, cabinete medicale şi o tribună cu circa 100 de locuri”, a declarat Cătălin Flutur.

În plus, Primăria Botoşani va continua investiţiile în baza sportivă de la LPS, investiţii care au demarat cu un teren sintetic şi o pistă de atletism.

„Suntem în grafic şi cu pista exterioară a Liceului cu Program Sportiv. O investiţie de aproape 700.000 de lei din care anul acesta au fost alocaţi în jur de 200.000 de lei. Anul viitor vom asigura restul banilor”, a adăugat primarul municipiului Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA